Detachering

Onze juridisch planologen hebben een ruime ervaring in het werken bij gemeenten en omgevingsdiensten op detacheringsbasis.  Daarbij zijn wij één of meerdere dagen voor de overheid werkzaam en verrichten uiteenlopende planologische advieswerkzaamheden, inclusief het intern verzorgen en begeleiden van het RO proces, van het aansturen van een planbureau, het voeren van overleg met afdelingen en het verzorgen van de bestuurlijke behandeling. Door onze ervaring zijn wij breed inzetbaar. 

Recente opdrachten

Adviseur ruimtelijke ordening bij gemeente Den Helder

Eén van de ervaren RO adviseurs van AgROM werkt bij de gemeente Den Helder aan diverse ruimtelijke projecten, stelt ruimtelijke documenten op, zorgt voor aansturing van de Omgevingsdienst als het gaat om milieukundige onderzoeken, voert overleg met de verschillende vakafdelingen, bestuurders en raadsleden en is een aanspreekpunt voor de Omgevingswet.

Coördinator milieuonderzoeken bij de Omgevingsdienst Regio Utrecht

Bij de ODRU zorgt de RO-adviseur voor de benodigde coördinatie van milieuonderzoeken die voor uiteenlopende ruimtelijke projecten in de regio Utrecht worden gedaan. Daarmee is er voor gemeenten één aanspreekpunt. Ook wordt er deelgenomen aan de intake- en omgevingstafel waar alle initiatieven worden behandeld.

Adviseur ruimtelijke ordening bij de gemeente Woerden en Oudewater

Eén van de ervaren RO adviseurs van AgROM werkt bij de gemeente Woerden en Oudewater aan diverse ruimtelijke projecten zoals De Voortuin, Snellerpoort en het Stationsgebied. Daarbij worden zowel ruimtelijke plannen van initiatiefnemers beoordeeld als zelfstandig ruimtelijke documenten opgesteld. De RO-adviseur verzorgt de bestuurlijke behandeling bij college en raad en verzorgt publicaties. De RO-adviseur is een aanspreekpunt voor de Omgevingswet als het gaat om het Omgevingsplan.